Een Tattoo bij Stichpunkt Kerkrade. Hoe regel je dat?

Wat gaaf dat jij graaf een Tattoo wil van een van onze Tattoo Artists. Maar hoe regel je dat?
Uiteraard kun je tijdens openingstijden altijd bij ons binnen wandelen, maar dit kan ook heel makkelijk online.

Een online afspraak maken gaat in 4 simpele stappen.

Maak allereerst een account aan. In dit account kun je je afspraken plannen of gemaakte afspraken bekijken of wijzigen. Verder kun je in je account ook aanbetalingen voldoen, en kun je zelfs je tattoo inspiraties in een eigen verzamelalbum opslaan.

In je account kies je voor de optie: Afspraak inplannen. Hier laat je ons je ideeen en wensen weten, eventueel aangevuld met afbeeldingen van voorbeelden.
Zodra wij jouw wensen hebben ontvangen laten wij jou weten hoe lang een tattoo artist ongeveer bezig zal zijn met het tattooeren hiervan. Aan de hand van deze schatting sturen wij ook een prijsindicatie mee (let op dit is een indicatie en deze kan uiteindelijk soms wat afwijken van de uiteindelijk benodigde tijd. Wij doen echter ons best om een zo goed mogelijke schatting te maken)

Ga je akkoord met de prijsindicatie en wil je de afspraak graag definitief plannen dan kan dat heel makkelijk door via je account aan ons te laten weten dat je akkoord bent. Je kunt ook direct de aanbetaling voldoen.

Na het ontvangen van het akkoord nemen wij contact met je op om de afspraak in te plannen. Wij houden hier rekening met de door jou opgegeven voorkeursdatum.